Graag informeren wij u dat Syncope per 1 jan 2017 samen gaat met Dotweb BV.

Syncope is sinds 2005 een vertrouwde partner binnen de revalidatiesector op het gebied van managementinformatie, advisering en als software leverancier. Syncope heeft met haar product “Lighthouse” een schitterende software tool om managementinformatie op een overzichtelijke manier in een dashboard te presenteren. Dotweb is leverancier van Verzuimmanagement- en HR software.

De ontwikkelingen binnen de markt en het belang van managementinformatie hierin, stellen steeds meer eisen aan leveranciers op het gebied van certificering, beveiliging van gegevens en de borging van continuïteit. Om in de toekomst aan deze steeds strenger wordende eisen te kunnen blijven voldoen gaat Syncope BV samen met Dotweb BV.

Voor Dotweb biedt het samengaan met Syncope de mogelijkheid een aanvullende propositie aan haar klanten aan te kunnen bieden. Dotweb systems is software leverancier en is met haar digitale dossier een toonaangevende speler in de markt van verzuimmanagementsystemen.

Onze dienstverlening zal blijven zoals u van ons gewend bent. Wel kunnen we op deze manier met name op het gebied van de Business Intelligence software van Lighthouse onze dienstverlening verder uitbreiden zodat continuïteit en doorontwikkeling in de toekomst gewaarborgd zijn.