Dotweb Retail

Dé HR-retail oplossing

Met Dotweb Retail kun je eenvoudig contracten van medewerkers beheren volgens de relevante wet- en regelgeving. Je hebt bovendien altijd inzicht in de juiste KPU van je medewerkers. Uiteraard kun je verzuim registreren en bijhouden, waarbij de dossieropbouw voldoet aan de vereisten van het UWV. Zelfs als de medewerkers al uit dienst zijn.

Visma Verzuim
Features

Slim en tijdbeparend

De slimme HR-software van Dotweb Retail is meer dan alleen contracten aanmaken en verlengen of verzuim registreren. Onze algoritmes houden voor je bij wanneer een contract afloopt en berekenen de KPU of salarissen (conform cao). Een verzuimende medewerker? Dan helpt Dotweb Retail je bij het aanmaken en beheren van een plan van aanpak.

Vraag een demo aan
Visma Verzuim
Features

Procesgestuurd contractmanagement

Processen gerelateerd aan in-, door- en uitstroom, verzuim en zwangerschap worden met behulp van Dotweb Retail sluitende dossiers voor contracten en verzuim. Vanuit deze processen worden – op het juiste moment – automatisch taken, een plan van aanpak of alerts aangemaakt. Voor verzuim geldt dat alle stappen volgens de Wet verbetering poortwachter gaan, dankzij onze Triage tool.

 

Zo neemt Dotweb Retail je het werk uit handen en geven we je de instrumenten om effectief te sturen op contractmanagement en verzuim.

Vraag een demo aan
Visma Verzuim
Features

Complete dossiers, ideaal als bronbestand

Het medewerkersdossier van Dotweb Retail is erg compleet. Zo bevat het dossier naast de relevante NAW-gegevens ook informatie over type dienstverband, contract, specifieke afspraken en de juiste kostprijs per uur (KPU-berekening) van iedere medewerker. Hiermee is Dotweb Retail het ideale bronbestand voor gekoppelde wfm-, roosterplannings- en salarissystemen.

Vraag een demo aan

Meer informatie over Dotweb Retail


Je aanvraag wordt verwerkt.