11 / 01 / 22

Nieuw in Visma Verzuim VZS – januari 2022


Dene Mastwijk


De nieuwe release van Visma Verzuim VZS is nu beschikbaar. Vanaf dat moment zijn alle nieuwe functionaliteiten voor jou beschikbaar. Hieronder lees je meer over de belangrijkste nieuwe functies in Visma Verzuim VZS. Deel dit ook met de gebruikers binnen jouw organisatie. Ben je benieuwd naar het complete overzicht? Download het hier!

 

Herstelcode vanaf nu eenvoudig resetten

Een grote wens van onze klanten is om de herstelcode, die nodig is bij het instellen van tweefactorauthenticatie, opnieuw te kunnen genereren. Vanaf deze nieuwe versie kun je de herstelcode eenvoudig resetten. Hoe je dit, als applicatiebeheerder, kunt instellen, lees je in de releasenotes.

 

Terugblik 2021

In het afgelopen jaar is er veel gebeurd. Ondanks veel thuiswerken hebben de teams hard gewerkt aan nieuwe ontwikkelingen, ontstonden er gave uitbreidingen voor integratie en leverden we een continue strijd met cybercriminelen. Een overzicht van de highlights van 2021 vind je in de releasenotes.

 

Van releasenotes naar productupdate

Vanaf volgende maand informeren we je niet alleen over de nieuwe ontwikkelingen van Visma Verzuim VZS, maar krijg je ook een kijkje in de keuken van onze ontwikkelafdeling. Eén van onze ontwikkelaars neemt je mee in onze manier van werken en je krijgt inzicht in ons releaseproces. De naam releasenotes veranderen we daarom naar productupdate.

 

Software development proces

Als onderdeel van Visma werken we veel samen met global Visma-organisaties. Juist door die samenwerking kunnen we ons software development proces ook steeds verder professionaliseren. In deze releasenotes geven we alvast een kleine teaser wat dit precies betekent en hoe we dat gaan doen. Lees meer

 

Bekijk hier het gehele overzicht van de release van januari 2022. Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op via marketing.vismaverzuim@visma.com.


Meer informatie

Wil je op de hoogte blijven over alle nieuwe functies binnen Visma Verzuim VZS? Meld je dan aan voor de releasenotes. Wil je meer informatie of heb je een vraag over deze release? Neem gerust contact met ons op via info.vismaverzuim@visma.comGerelateerd nieuws

18 / 05 / 22

Het verschil tussen preventie en positieve gezondheid

Je zorgt dat een werknemer geen dagen van 12 uur maakt en onderneemt actie als er een drempel los ligt. Klaagt iemand over werkdruk, dan ga je het gesprek aan en leg je eventueel een aantal taken bij een ander neer. Zo voorkom je dat een werknemer ziek wordt en gaat verzuimen. Steeds meer werkgevers stoppen niet bij deze preventieve maatregelen en zetten in op positieve gezondheid. Alhoewel het één is te zien als het verlengde van het ander, zijn er ook een aantal belangrijke verschillen.

Bericht lezen
12 / 05 / 22

Waarom werken aan vitaliteit loont

Een verstoorde balans tussen belasting en belastbaarheid ligt ten grondslag aan veel ziekteverzuim. De aanpak is er vaak op gericht om die balans achteraf, als het verzuim een feit is, te herstellen. Maar er is meer winst te boeken aan de voorkant, door versterking van de vitaliteit. Wat kan met name de direct leidinggevende doen om ervoor te zorgen dat medewerkers goed in hun vel zitten?

Bericht lezen
04 / 05 / 22

Waarom goed werkgeverschap zo belangrijk is

Elke werkgever heeft de verplichting om zichzelf als een goed werkgever op te stellen naar zijn werknemers. Dat is voor sommige leidinggevenden vanzelfsprekend: natuurlijk wil je je werknemers gelijk behandelen en kom je hen tegemoet als het om wat voor reden dan ook privé even tegenzit. Anderen zijn misschien van mening dat werk en privé gescheiden moeten blijven. Het is belangrijk om een goede balans te vinden en te voldoen aan het principe van goed werkgeverschap. Daarmee draag je namelijk bij aan de duurzame inzetbaarheid van je werknemers.

Bericht lezen