KPN Internedservices

Dotweb maakt voor haar hosting activiteiten gebruik van de diensten van KPN Internedservices

“KPN Internedservices is een van de grootste Nederlandse providers van IT- en cloud solutions. Opgericht in 1996 en sinds 2015 een 100% dochter van de Koninklijke KPN: wij zijn dé Cloud & hosting expert van Nederland. We zijn specialist op het gebied van managed hosting, online (hosted) werkplekken, security en connectiviteit. Onze 160 dedicated professionals werken elke dag aan één doel: succes realiseren voor onze klanten.

Met 20 jaar ervaring en ruim 30.000 klanten begrijpen we de uiteenlopende IT-behoeften van ondernemend Nederland. Omdat Internedservices het wiel niet steeds opnieuw hoeft uit te vinden, kunnen we u de beste, snelste en voordeligste oplossing bieden.”

KPN Internedservices ISO Certificeringen

“ Hoogwaardige ICT-oplossingen verbeteren uw bedrijfsvoering, maar u wilt wel garanties. Wij begrijpen dat maar al te goed. Wij gaan daarom verder dan anderen om kwaliteit en veiligheid te garanderen en nemen assurance serieus. Zo hebben wij een drievoudige ISO-certificering en zijn we tevens NEN- en ISAE-gecertificeerd. U kunt er gerust op zijn dat wij er continu aan werken om de kwaliteit van onze producten te waarborgen. Assurance hebben we hoog in het vaandel staan. Dat kunnen wij ook laten zien. KPN Internedservices is de ICT-dienstverlener in Nederland met een drievoudige ISO-certificering (ISO 20000, ISO 9001 en ISO 27001). Ook beschikken wij over een ISAE-3402 type II-accreditatie en PCI-DSS en ISO 14001 compliant datacenters die in Nederland zijn gevestigd.”

Meer weten?
Meer informatie over KPN Internedservices kunt u vinden op www.kpninternedservices.nl

 

 

Laura van Steenveldt 

Bewust of onbewust onbekwaam? Zorg dat je bewust bekwaam wordt!

De bekostigingsregels van de medisch specialistische revalidatie 

Samen met Laura organiseert Luc te Boekhorst van Dotweb workshops over de bekostiging van de Medisch Specialistische Revalidatie (msr).

Laura is zelfstandige en heeft jarenlange ervaring in de revalidatiezorg op het gebied van beleid en financiering. Luc is al sinds 2008 adviseur van Revalidatie Nederland op het gebied van bekostiging. Door hun kennis te bundelen en aan te bieden in een Workshop, hebben medewerkers die in de revalidatiezorg werken een prachtige mogelijkheid om Bewust Bekwaam te worden op het gebied van de bekostiging van de msr. 

De workshop is zeer positief beoordeeld door de deelnemers met een 8,4 en wordt gegeven op open inschrijving en incompany.

Klik hier voor meer informatie